250 g laxfilé
2 tsk sweet chili-sås
1 dl bulgur
½ röd tärnad paprika
5 cm skalad tärnad gurka
2 msk finhackade valfria örter
2 nävar ruccola-sallad
GARNERA MED:
dill
lime
Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Lägg laxen i en eldfast teflonform och pensla med sweet chili-sås. Ställ in i ugnen i 150° ca 20 minuter. Blanda bulgurn med paprika, gurka, örter och ruccola.
2 tsk sweet chili-sås
1 dl bulgur
½ röd tärnad paprika
5 cm skalad tärnad gurka
2 msk finhackade valfria örter
2 nävar ruccola-sallad
GARNERA MED:
dill
lime
Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Lägg laxen i en eldfast teflonform och pensla med sweet chili-sås. Ställ in i ugnen i 150° ca 20 minuter. Blanda bulgurn med paprika, gurka, örter och ruccola.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar